Bryd ud af stressen – tilbage til et meningsfuldt arbejdsliv

Stress-Stop-behandling

Har du følt dig ekstra stresset gennem længere tid? Er du begyndt at sove dårligt, og føler du, at du har svært ved at koncentrere dig og bevare overblikket? Har du en følelse af at være mere sårbar, end du plejer?

Hos Stress-Stop tilbyder vi behandlingsforløb for dig, som har brug for hjælp og støtte til at bryde ud af stressen og få balance og trivsel i din hverdag igen.

Vi bærer alle et ansvar for at tage vare på os selv og hinanden i pressede situationer, og selvom stress rammer individuelt, er støtte og hjælp fra omgivelserne uundværlig i forhold til at kunne bryde ud af stressen igen. Vi hjælper og støtter aktivt og omsorgsfuldt medarbejdere der rammes af stress hele vejen igennem forløbet.

Vores stressforløb varetages af erfarne psykologer. Længden på et stressforløb vil afhænge af den enkelte problematik, men typisk er et forløb på 6-8 gange med mulighed for forlængelse. Vi arbejder ud fra evidensbaserede metoder.

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores behandlingforløb. Ring til Caroline på Tlf.: + 45 60 70 93 76 eller skriv en mail på caroline(at)stress-stop-nu.dk